НОВИНИ

ПРЕС-РЕЛІЗ
2018 - 10 - 01

Трудовий колектив державної наукової установи обрав собі керівника

Відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” та постанови Кабінету Міністрів України від 14.12.2016 № 998 “Деякі питання обрання та призначення керівника державної наукової установи” 01.10.2018 у приміщенні державної наукової установи “Український науково-практичний центр ендокринної хірургії, трансплантації ендокринних органів і тканин МОЗ України” за адресою: м. Київ, вул. Кловський узвіз, 13 А, 5 поверх, актова зала (кабінет 503) з дотриманням принципів відкритості, гласності, таємного та вільного волевиявлення, добровільної участі у виборах, демократичності, забезпечення рівності прав учасників виборів відбулися вибори керівника.

Вибори проведені шляхом таємного голосування на зборах колективу штатних наукових працівників державної наукової установи у присутності членів виборчої комісії, представників організаційного комітету з проведення виборів державної наукової установи, що належить до сфери управління МОЗ України, представників МОЗ України, спостерігачів від кандидатів, кандидатів на посаду керівника та інших осіб, які були акредитовані організаційним комітетом.

Вибори на посаду керівника здійснено серед наступних кандидатів: Черенько С. М., Товкай О. А., Кот О. Г.

При підрахунку голосів виборчою комісією встановлено, що за Товкая Олександра Андрійовича голоси віддали 24 виборці (70,6% від кількості виборців), за Черенька Сергія Макаровича голоси віддали 10 виборців (29,4% від кількості виборців), за Кота Олександра Григоровича 0 виборців відповідно. Протокол виборів

Таким чином, трудовий колектив державної наукової установи “Український науково-практичний центр ендокринної хірургії, трансплантації ендокринних органів і тканин МОЗ України” обрав собі керівником Товкая Олександра Андрійовича.